• Wij smeden ons ijzer op uw maat.

  Onze reputatie is er één van hoge kwaliteit, eerlijkheid én persoonlijke service.

 • In onze smederij wordt alles handgemaakt.

  We leveren poorten, balustrades en ander metaalwerk op maat. Zowel voor uw exterieur als interieur.

Over Smederij AVH

Met onze meer dan 30 jaar ervaring delen wij de passie van onze klanten om perfect werk af te leveren. Daarom voorziet Smederij AVH creatieve en innovatieve producten die gegarandeerd jarenlang meegaan. Onze afwerking is uiterst punctueel en we laten geen rommel achter. Het resultaat is een uitgebreide portfolio aan tevreden klanten die onze strakke prijs-kwaliteitsverhouding naar waarde schatten.

Expertise en advies

Hoge afwerkingsgraad

Sterke prijs/kwaliteitverhouding

Wat zeggen klanten?

  Als coördinator werk ik zeer graag samen met Smederij AVH. Deze vakmensen zijn werkelijk kunstenaars in smeedijzer. De klanten waarvoor ik de bouwcoördinatie verzorg willen vaak iets uniek en er zijn nog weinig smederijen die willen / kunnen meedenken met ideeën van de architect of interieurarchitect. Ik heb al tamelijk wat 'speciallekes' besteld bij Smederij AVH en telkens slagen zij erin om dit met veel finesse en binnen de gevraagde termijn te leveren en te plaatsen. Ik kan deze firma dan ook met een professioneel, maar vooral met een warm hart aanbevelen.

  Ingrid Saerens

  We zijn heel tevreden met het geleverde werk. Alles precies volgens afspraak. Zeer mooi afgewerkt met oog voor detail. We apprecieerden ook het meedenken en de positieve inbreng in ons renovatieproject.

  Steurs - Rombauts

  Steeds prachtig werk met oog voor de kleinste details. Alles wordt tijdens en bij de afwerking professioneel opgevolgd en indien nodig bijgestuurd. Ook na de plaatsing wordt alles kraaknet achtergelaten, iets wat je niet vaak meer tegenkomt.

  Thomas L.

  Zeer mooie uitvoering door twee efficiënte medewerkers.

  Etienne Renaux

Enkele recente projecten

Smederij AVH

Cauwenberglei 5
2243 Pulle

Contactgegevens

Met steun van