Hekwerk

De kracht van stalen hekken valt niet te ontkennen. Ze zijn krachtig, duurzaam, mooi en dienen als een beschermende barrière voor een huis of bedrijf.

Stalen hekken kunnen in zowat alle kleuren, maten en gewichten worden gemaakt. Denk hierbij aan een klassieke uitstraling of een strakke, meer moderne stijl. Smederij AVH heeft zowel standaardmodellen als hoogwaardig en minutieus maatwerk. Écht vakmanschap, dus! Beiden zijn uiteraard van de allerbest denkbare topkwaliteit. Alle hekkens komen standaard met corrosie-werende laag en een extra coating zorgt voor monochrome afwerking en bescherming tegen krassen.

Hoogwaardige hekwerk heeft een lange levensduur, is onderhoudsarm en blijft een leven lang zijn functie vervullen. Hebt u een bestaand hek dat herstellingen of enkele decoratieve accessoires kan gebruiken? Ook daar staat Smederij AVH u met raad en daad bij!

Onze kwaliteit, ook voor u!

Wij zijn trots op de kwaliteit van ons vakmanschap en onze klantenservice. Neem contact met ons op en kijk hoe wij uw ideeën naar de werkelijkheid kunnen omzetten.

Smederij AVH

Cauwenberglei 5
2243 Pulle

Contactgegevens

Met steun van